MER INFO

Sången har varit min ständiga följeslagare sedan jag var riktigt liten, och förutom att sjunga större delen av min vakna tid så har jag sjungit i körer, skolsammanhang, band, musikaler och operor, och massor av soloframträdanden. Idag har jag eget företag och erbjuder bland annat sång på dop/namngivning, bröllop, begravningar och konserter/spelningar. Det är en ära att få vara med på ett hörn i de stora händelserna i människors liv och jag tar mig an varje bokning med ödmjukhet och inkännande kring hur just du/ni vill ha det.

Hör av dig om du är intresserad av att veta mer om vad jag kan erbjuda till just ditt evenemang! Antingen har du redan önskemål om vilka låtar du vill ha, eller så kan jag hjälpa till och komma med förslag utifrån dina/era preferenser. Vi går också igenom vad du vill ha för ackompanjemang till låtarna; om du vill ha pianoackompanjemang och det är i en kyrka så kanske kyrkomusikern kan spela till, och om du vill ha gitarrackompanjemang till så kan jag ordna med gitarrist.  

Jag håller mest till i Kronobergs län men kan även ta mig längre bort än så, hör av dig så tittar jag på om det är möjligt.

När du är redo att boka så skriver jag en bokningsbekräftelse där allt som både du och jag behöver veta inför evenemanget finns med. Syftet med detta är att du ska kunna känna dig helt trygg med att allt är bestämt och kommunicerat, och sen kunna släppa den delen av din planering och kunna fokusera på dopfikat/bröllopskläderna/allt det andra som ska fixas. Jag övar sen på låtarna på mitt håll, och sköter kontakt med kyrkomusiker eller repetition med gitarrist, vilket av det som vi har kommit överens om. Och sen ses vi på den stora dagen!